Eller ‘Mad for folk med betalingsservice’. En klokkeklar kandidat til den kategori er champignonsuppe – varmende, velsmagende og velourblød omend en smule grågrumset i farven
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering. Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå
Ristede kastanjer med brombærkompot og blå ostNu er det efterårs ferie lige om lidt. Find et sted hvor man kan købe spise kastanjer og køb en pose med hjem
H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
Fordel dem ud over en bradepande med bagepapir og hæld salt og evt. Jeg lavede hokkaidosuppe (se opskrift her) og kunne ikke nænne at smide kernerne ud
S. v. a. m. p. e. t. C. h. i. g. n. o. s. u. r. b. c. B. y. M. d. f. F. 1. 7. ,. 2. 0. 5. …. l. å. k. j. æ. J. ø. H. –. D. E. O. (. ). 6. *. ½. L. R. ’. T. w. G. P. e g
Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar. Græskarsuppe med ingefær og kokos eller få alle vores opskrifter med græskar her
Som jeg skrev på min facebook side i går, var jeg i gang med at kokkererer. Grunden til det var først og fremmest at jeg var ved at skrive en artikel til Dansk Vegetarforenings næste medlemsblad, hvor jeg har siderne “Mias Veganersider”
Jeg kan kun sige, at de er rigtig lækre, knasende sprøde med en lækker nøddeagtig smag, og de kan krydres med lige netop den smag du kan lide – jeg brugte hvidløg, salt og peber og et strejf af chili
Y. u. m. -. d. e. t. s. a. g. r. f. h. I. j. C. o. c. n. A. i. /. k. y. p. å. l. F. (. v. ). b. æ. H. ,. T. w. ø. S. O. R. 2. 0. 1. 5. 3. J. K. E. B. *. V. M. e g
Rist rødspættefileterne på en hed pande, krydr med salt og peber. Rist svampene på en hed pande, vend dem på panden med de grønne linser og den hakkede persille og tilsæt chili og hvidløg
E. n. t. i. g. e. r. a. j. C. l. u. s. M. y. A. m. k. -. d. f. å. h. o. b. D. v. ,. p. (. ). ø. æ. I. 7. '. K. P. J. 2. S. 5. 0. c. 1. 3. ½. F. R. T. H. B. 6. 4. 8. 9
Jeg er VILD med rosenkål – både kogte, rå i salat og ristede som her. Det er fyldt med kostfibre, som mætter, og vitaminer og mineraler, der styrker vores immunforsvar – så bør vi spise så meget af, vi orker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.