Chokoladebrud med tranebær12 mega boller eller 24 normal størrelse boller50 g gær5 dl lunkent vand1 kilo mel, plus ekstra til bordet 75 g sukker15 g havsalt75 g blødt smør2 æg150 g chokolade, 70 % - groft hakket4 håndfulde tranebærOplæs gæren i det lunkne vand i en skål. Bag chokoladebrudene ved 210 grader i cirka 15 minutter
Det her chokoladebrud er lavet på chokolade og ægte kærlighed. Chokoladebrud er perfekt som vertindegave, eller bare til dig selv og familien når der rigtig skal hygges
chokoladebrud med hasselnødder Karoline V. Fredag i vores familie betyder disney show, hygge og slik. Efterhånden er hele min lille familie kommet mere og mere med på LCHF livsstilen
Tag chokoladen ud og knæk den i stykker, så der dannes små chokoladebrud. De her super lækre brud lavede jeg som pynt/ tilbehør til en dessert her i weekenden
4. december. I Schweiz køber man chokolade på denne her måde året rundt. Det forgår i butikker med tykt blødt gulvtæppe, og med en dørmand som bukker, når man går ud efter at have købt brud for hvad der svarer til en lille schweizisk bondegård
Chokolade + salt eller karamel + salt kan bare et eller andet sammen – se fx disse chokoladebrud med saltede lakridsmandler, chewy havrecookies med hvid choko og havsalt, islagkage med saltkaramel og browniebund eller cheesecake med saltkaramel
150 g mel1 tsk bagepulver180 g sukker1 dl olie1 spsk vaniljesukkerknivspids salt2 æg xl (tag 3 hvis de er små)1,25 dl mælk (fortrukket sødmælk)Bland med kroge på piskeris eller i røremskine mel, bagepulver, sukker, olie, vanilje og salt i skål
Hvid chokoladebrud (tempereret hvid chokolade drysset med topping). Min veninde og jeg har sammensat denne smukke kage og jeg er stolt over det flotte resultat
OpskriftTil 10 stk2 æg (xl)90 g brunfarin100 g mel1 tsk bagepulver150 g revet gulerod60 g fromage frais 0,2%1/3 vaniljestang1 tsk vaniljeekstrakt1/2 tsk kanel (kan undlades)Appelsinskal af en halvPisk æg og brun farin godt sammen til det er skummende, tilføj mel og bagepulver. 2 æg (xl)
I får her en opskrift på chokoladebrud, der både er en smagseksplosion af de allerbedste, som smelter på tungen, præcist som de skal, og som er en del sundere end traditionel chokolade, da der hverken er tilsætningsstoffer eller raffineret hvidt sukker i
L/XL). Disse store muffins er dejlig luftige og fugtige og gemmer på en lille surprise i midten. De har en afbalanceret smag af ingefær (så bare rolig, du bliver ikke blæst bagover), som harmonerer godt sammen med sødmen fra æble og vanilje
I stedet for gulerods kan man også komme chokolade i og dermed få de lækreste chokoladebrud. Har du lyst til at forkæle familien eller vennerne med nogle smask hamrende lækre boller
Jeg prøvede at hækle et dyr i Hoooked Ribbon XL på nål 10, det blev en kæmpe koala, men sød er den. Nu når det er ved at være den sidste dag i 2015, kommer her en lille status eller oversigt over noget af det året er gået med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.