H. e. r. m. d. t. s. i. n. l. æ. g. o. f. ø. a. h. ,. k. v. D. c. p. b. y. u. å. C. (. 2. 0. ). 1. 5. ½. 4. S. K. T. N. j. 3. 6. -. P. M. –. G. F. I. O
Lad nødderne køle af på en bageplade. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Jeg er så heldig at jeg igennem et nyt samarbejde med Consumer-lab. Derfor havde jeg også allerede før prøvet to ud af de tre lækre råvarer jeg fik med posten i sidste uge
Jeg synes rigtig godt om den ganske almindelige chokoladecookiesmednødder. nødder½ plade mørk chokolade (du kan i princippet bruge lige den chokolade, som du har lyst til)
Chokoladecookies uden æg, men med masser af marcipanbrød, mørk chokolade og frysetørrede brombær. Det er jo så tæt på himlen, som jeg tror, en cookie kan komme… Og så er det endda chokoladecookies uden æg
Slut af med dadelpure eller honning, det får krydderierne til at klister fast på nødderne. Mangler du noget til lige af pifte din salat op med eller elsker du bare søde og stærke sager, så er det her lige det du søger
Jeg var til at starte med ikke særlig interesseret i at “ødelægge” en skøn chokoladecookie med lakrids, men da jeg så opskriften fra Johan Bülow, tænkte jeg, at det skulle prøves
) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags. Den smager simpelthen SÅ godt og igen var gæsterne vilde med den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.