chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mintis, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Sommeren nærmer sig, så jeg har været i køkkenet for at laveis. Lad kompotten afkøle helt. Det skal siges, at det er mere optimalt at bruge en ismaskine, da man ikke kan undgå at den krystalliserer lidt uden denne maskine
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Når jeg laver sundere alternativer, er det utrolig vigtigt for mig, at de sunde alternativer bliver mindst lige så gode, som den oprindelige opskrift – så jeg forventer at guf til is skal være fast i konsistensen, blød når den rammer tungen, cremet og skal have en sød men frisk smag af bær
Lækker hjemmelavet cremet mango is i vaffel, med hjemmelavet jordbærguf. Bring fløden op at koge sammen med de tomme vaniljestænger, når det koger sætter du gryden til side og lader fløde køle ned til det er fingervarm
Den tager lidt tid at lave, og skal laves i tre faser. Smør formen, inden du putter bagepapir i, så klistre det fast, og er lidt nemmere at have med at gøre
Så har jeg lavet endnu en omgang hjemmelavet sunde is. en slat mælk. Isen er efter ca. Denne gang har jeg lavet nogle meget søde små is, så hvis man er til søde sager, af dette lige dig
Den smager af en rigtig bounty isærhvis man smelter lidt chokolade som overtræk. Derefter rør langsomt kokosmælken i æggeblandingen og sigt blandingen med en si
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.