I. d. a. g. e. r. n. u. t. i. l. æ. f. C. s. M. y. A. m. k. ,. h. o. p. S. ø. å. v. D. K. R. j. 2. 0. b. 1. c. 4. ½. z. F. 3. V. w. L. -. 5. T. 6. 7. H. 8
) og jeg havde tænkt at jeg i år skulle lave en steg af seitan. Opskrift seitan steg med fyld. Seitan udvider sig ved tilberedning, så indpakningen skal være fast og må ikke kunne give sig
Seitan i grøn karry. Hak seitan i små stykker ca. 200 g seitan (se “Vigtigt i mit køkken”). Varm olie og grøn karry op og svits seitanen heri ved god varme i ca 5 minutter. 200 g seitan (se “Vigtigt i mit køkken”). 1 cm Varm olie og grøn karry op og svits seitanen heri ved god varme i ca
Opskrift Seitan Masala. 400 g seitan (to glas fra rømer, vægten er den drænede vægt) i stykker af ca 2×2 cm. Tilsæt den afdryppede seitan og svits i yderligere 4-5 minutter. 400 g seitan (to glas fra rømer, vægten er den drænede vægt) i stykker af ca 2×2 cm
Add in green onion pieces, chopped pineapple and cashews and stir. Chop half of the flesh into small chunks ( about 1 cup) and set aside. 4 green onions, whites chopped, greens cut into ½-inch pieces. 3 garlic cloves, roughly chopped
Svits seitan, løg og hvidløg til løgene er klare. 400 g seitan (svarer til to glas rømer seitan, se “Vigtigt i mit køkken“). 400 g seitan (svarer til to glas rømer seitan, se “Vigtigt i mit køkken“)
Chop Pistachios and spring onions and mix in the dough with chickpea flour. Som vegetar behøver man ikke undvære danskernes elskede frikadeller, bort set fra de selvfølgelig skal laves uden kød og det kan virke som en kæmpe udfordring i starten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.