Dog serverer jeg den altid medkødbollerog et drys sprødstegt bacontern. Det passede jo derfor strålende med et tomt hus, en bebse i barnevognog de sidste opgaver som skulle laves færdig til weekendens barnedåb
Bland hvedemel, durummel og salt godt. Disse ciabattaboller bygger på de samme principper som verdens nemmeste brød hvilket betyder at det er ret let at slå sammen om morgenen for så at bage dem om eftermiddagen efter de har langtidshævet
Vand. Ciabattaboller. Let tomatsuppe og lækre boller. 7-8 tomater3 fed hvidløg1 løg1 grøntsags boullion terningBasilikumOreganoEn anelse paprikaLidt saltVandSkær tomaterne i tern og kom dem i en gryde sammen med de 3 fed hvidløg og løget(skal selvfølgelig og skæres) kog det sammen med boullion terningen og krydderierne. Når de har kogt i ca 15-20 min blendes det og smages til med salt. (lavede bare en lille portion) 1/4 pakke gær3 dl durum hvedemel½ dl olivenolie1 tsk salt2½ dl vandRør gæren ud i vandetog tilsæt olien, salt og melet. Rør det hele sammen til dejen ikke klæber Helt til skålen mere og stil det til hævning i ca 1 time. Ælt dejen med lidt almindelig hvedemel til den er smidig og form så bollerne som du vil og stil dem til hævning i ca 20 min. 2½ dl vand
man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden. Smelt smørret ved jævn varme og drys karrypulveret i lad det boble med i ca
Så selvfølgelig skal de deles medandreogså. Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Den i ser på billedet blev til en frokost sandwich, og der er salat, kylling, agurk og broccoli pesto i
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne er semi-grove og fyldt medblandtandet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Start med at opløse gær i det kolde vandog rør derefter olivenolie, sukker og salt i
F. o. r. m. k. i. n. g. h. a. l. v. d. e. u. s. t. j. ø. b. æ. ,. c. q. y. D. p. å. f. M. O. K. S. (. ). J. R. 2. 1. E. H. 5. ½. /. 4. -. é. P. V. B. A. w. I. C. T. ". 0. ) g
Blend havregryn til mel ogblandmed quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Serve immediately. Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave. Use your fingers or a knife to pry open each crack and drizzle in a teaspoon of butter and stuff in a pinch of cheese
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.