I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Salt. Tages fra varmen, og afkøles lidt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Derefter tages fadet ud, madlavningsflødehældes ved og saftaf en citron klemmes ud over. Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
pebermynte og tril kuglerne i kokos og stil dem på køl (eller endnu bedre. kokos til at trille i. Vi andre må tage lidt alternative midler i brug, og jeg må sige, at jeg blev ikke skuffet
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbendesaftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Kokosmel til at rulle kuglerne i. omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Burgerbollerne kan fryses, så du altid har lækre boller klar til når burgercravingen kommer over dig (for lad os være ærlige, det ved vi den gør på et tidspunkt)
Denanden dag kogte jeg en god æblemosaf Rød Ananas æbler, så alle ingredienser var klar. Sidste gang bagte jeg en halv kage og tilsatte lidt mere æblemos end Marina
Må lige deleden her opskrift med jer, for det er helt klart min nye yndlings. For et par uger siden skulle jeg bage burgerboller og tænkte at Claus Meyer sikkert havde en god opskrift
J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. -. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.