Formes straks til boller, der sættes på bageplader. I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til groveboller. Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Se med i (min allerførste) video, hvor jeg viser opskriften her >> * OBS. Om man vil prøve kræfter med opskriften på sin maskine er naturligvis på eget ansvar
Riv gulerødderne på et rivejernet. Put de ravet gulerødder og havergryn ned i melblandingen. Put gærblandingen ned i melblandingen og rør det godt rundt med en røremaskine
Er I klar på en rigtig madpakkeopskrift. Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vendedem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævedeboller sammen med oregano og soltørrede tomater
Derfindes et hav af opskrifter på glutenfri boller. Svaret er, at jeg elsker at eksperimentere og når der er en opskrift, jeg synes om, så prøver jeg den af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.