Smager helt fabelagtigt når de er helt nybagte og varme - men de kan også godt klare en overnatning. Smør fyldetpå og rul dejen sammen til en pølse påden korte led
Klik for at delepå Twitter (Opens in new window)Delpå Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Samtidig er depaleo-venlige, det er bare et endnu større plus. Disse påbilledet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkede mandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Rør dejenpå laveste hastighed i to minutter og sæt derefterhastigheden op på maksimum*. Hvor lang tid, kommer an på melet man bruger og på maskinens kræfter
Johov, på sådan en dag må man spise liiiiiiige så mange kanelboller, kanelsnegle, kanelbullar, kanelkringler, kanelbrød, og hvad de ellers har af kære navne, som man vil
Følg mig på Facebook, Instagram og Snapchat. Brødet, bøffen, snasket (hvilket der ikke må spares på. Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs
Detbetyder at der skal hygges ekstra meget hjemme i familien, og derfindes ikke nogen bedre måde at hygge på, end at smovse nogle lækre boller og varm kakao i sig
Husk det er ret vigtigt at kagen køler godt af inden du smører chokoladeganachenpå. For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas
kvart-i-kvalme hver lørdag, for at kunne være klar med boller hevet direkte ud af ovnen kl. Søndag morgen med varm kaffe i koppen, avisen i hånden og friskbagte boller påmorgenbordet… Sådan et setup er der altså ikke noget, der slår
Husk nu man kan altså sagtens lave dem i en grydepå komfuret, hvis man ikke lige har en fritøse. Jeg er i øvrigt blevet jaget ud på terrassen med fritøsen, så slipper vi selvfølgelig også for lugten af friture i huset
-. -. J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.