Jeg har været i køkkenet densidste uge, ogder har været stille på bloggen igen. Der har været så mange ting at se til med arbejde, ny lejlighed, træning og selvfølgelig masser af tid i køkkenet
Kransekage kan man ikke få nok af, og tænkte at jeg vil sendedem meed kæresten på arbejde i morgen. Hvad skal man da få tiden til at gå med på en fridag
De var ikke så store, men jeg ville have dem, før frosten togdem. -brug dem, før frosten tager demJeg har plukket desidste rabarbere fra mit lille rabarberbed i weekenden
Disse bliver tilpas sprødeog har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Det er jo en smagssag, men i min mund er disse absolut perfekte Opskriften er taget herfra, margarine er dog erstattet af det dyre smør
Det fejres nok mest i Sverige, men ligesom sidste år vil jeg også være med. Lad kagen køle lidt i springformen på en bagerist og sæt den herefter over på et kagefad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.