Plus/minus. Forberedelsestid. Velsmagende. der må du kaste dig forbi Loui & Bearnaisen (du ka’ klikke lige her, så sker det fluks) – og gør endeligdet, hun disker på med mange lækkerier …
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kenderden, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
- Lærke / Æ Til de ca. For ikke så længe siden, lagde jeg en opskrift op på rabarber crumble. Den viste sig, til min store glæde, at være temmelig populær
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
rabarber - og denne friske grøntsag (Ja, det er faktisk en grøntsag. Lige før sommermånederne rigtig tager deres indtog, er der nogle enkelte varer, som kan bruges fra køkkenhaven
Rabarber cocktail / limonade. Med opskriften på rabarber sirup i baghånden og en sjat af det i køleskabet kan du nemt og hurtigt lave dig dendejligste, søde og friske sommerdrink
Således også i år, hvor manden tilbage først i maj høstedede første vinrabarber og bagte kagen. Vi plejer at bruge en opskrift fra et gammelt Bo Bedre, men den kunne manden ikke lige finde, så han googlede og fandt en hos Femina
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.