Det tog mig mange forsøg og skitser og stirren på trøjer på google at gennemskue noget for andre måske umiddelbart logisk - nemlig hvordan man laver et flot mønster med indtagning i bærestykket
Jeg lover at dele mine erfaringer med Jer, uanset hvad resultatet bliver. Når de er bagt skulle de eftersigende være noget nær stenhårde og her er det så man skal bevæbne sig med tålmodighed igen
Jeg har de seneste år lavet flere indlæg med forslag til lækker nytårsmad. strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste
Med en blanding af vemod og lettelse kan man gå i gang med den sidste omgang bærplukning i år. Kokken havde lavet smoothies med rå hyldebær, og rå hyldebær bliver man syg af
“Il bello dell’autunno” er italiensk og betyder “det smukke ved efteråret” eller “efterårets skønhed”, hvilket jeg synes er mere end passende for denne lækre ret, og så er det da klart, at retten skal hedde noget med bello, når nu den smukke portobello er hovedingrediens
Alle sneboldene er naturligvis ikke kun til mig, de skal delesmed min familie og vores gode venner. For at du ikke skal sidde med en kedelig pose gulerødder, imens alle andre sidder med snebolde, klejner, konfekt osv
Flamber blandingen i en god Cognac (pas på, flammen er større end man skulle tro). Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Salt med en smule flagesalt. Giv dem en lille klat creme fraiche og top med rognen. Rør rygeosten lind med lidt mayo og creme fraiche, tilsæt fintsnittet purløg (gem noget til topping) og smag til med salt og peber
Derudover kom jeg i nærkontakt med min første and. At partere en and var selvsagt også et helt nyt område for mig, men jeg synes at resultatet blev ganske hæderligt
Mens jeg var i gang med kyllingeprojektet, fandt jeg ud af at Grydeskeen var kommet mig i forkøbet. Jeg er netop startet på mit nye studie og er derfor ret optaget af hvordan man kan spare penge, uden at gå for meget på kompromis med smag og kvalitet
Krydr med salt og peber og steg færdig på en varm pande i olie. Alle smider vel for gamle grøntsager ud, men hvis man overvejer nogle grundelementer i en uges madplan, kan man undgå en masse fråds
Svinekotelet med dampede grøntsager, syltede løg og gulerødder, havtorn, ræddiker og rygeost som remouladeRomanesco, broccoli og den sorte ræddike dampes til de er er møre men stadig har bid og sprødhed
Persillerødderne halveres og braiseres med den sidste tid til de er møre. Fusionskøkken ("sydstats-style")Kylling paneres i olie og mandelmel (blend mandler til de er som mel), salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.