Fidusen med grydeskeen er at den gerne skulle forhindre at man skærer igennem kartoflen. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Denne kage er en af de enkleste, nemmeste og lækreste brownie-chokolade kage som jeg kender. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
Er der ingen dej på, når den trækkes ud af kagen, er kagen gennembagt. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
De er færdige når du nemt kan stikke en gaffel igennem dem,. Prøv denne herlige lille sag, og jeg garanterer dig, at du efterfølgende vil synes, at det er en sand nydelse af spise sunde desserter
Bryd garnet og træk trådenigennem de sidste masker. Grunden til, at jeg synes at det her er den bedste opskrift er, at den har en rigtig fin hovedform og ikke kræver at man presser den i form
Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. For nogle uger siden fik jeg en mindre åbenbaring og tænkte "Hvad hvis man putter det oven på en rigtig god brownie
Her får du en meget nem måde at lave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejenigennem, så det bliver super nemt at lave sig en lækker og velsmagende sovs
Jeg valgte dog her, at gøre den fri for mælkeprodukter og forenkleden. Navnet yder ikke denne salat retfærdighed, og forklarer ikke de utrolige nyancer af smage, som venter dig ved den første bid
Intet mindre end verdens bedste burgerbolle. De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.