Uanset hvilket scenarie der passer bedst på dig, så er jeg næsten stensikker på, at du kender det med at være sulten for sjov… Den der stille og snigende sult som egentlig ikke har noget med sult at gøre, men som gør det umuligt at fokusere på noget andet (fx
Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter. Udgivet den 9. Gravad laks – den helt nemme (og vildt lækre) version
4 spsk olivenolie. 12 spsk æbleeddike (eller citronsaft). 11 spsk honning. 11-2 tsk dijonsennep. 1flagesalt og friskkværnet peberKom det hele i en skål og rør det sammen til vinaigretten er ensartet i konsistensen
Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Den absolut perfekte måde at starte en feriedag på. Jeg vågnede faktisk til duften af frisbrygget kaffe, og lyden af Jesper der piskede hollandaise sauce i køkkenet, mens Esther legede i stuen
Den her opskrift har jeg haft og brugt i mange år - nu bliver den delt her på bloggen. Den skal være godt fugtig, men selvfølgelig ikke hænge på en kødnål
Fru Plum, var vejledende endnu engang - tak igen igen. 1 dl god oliven eller rapsoliePisk marinaden sammen og gid det godt ind i de store stykker rådyr, put kødet sammen med æbler, løg og hvidløg på en bradepande og giv stykkerne 2-3 timer ved lav varme -150-160*
Elsker du pesto og har du til tider en travl aften – så vil du elske denne opskrift. Den er hurtig og nem at lave, og så smager den jo bare rigtig dejligt, hvis man altså kan lide pesto… Velbekomme
I går var Bo og jeg sammen med madklubben, som denne gang gik til Mexico. De andre gange vi har været samlet, har vi bestilt mad udefra, men denne gang spurgte jeg om det var ok, at jeg lavede mad
Hvordan man laver bearnaisesauce uden mel, mælk, fløde eller smør. Uden mel, mælk, fløde eller smør. Hviderne gemmes eventuelt til en anden dag, hvor der skal laves kokosmakroner eller marengs
Jeg har allerede hentet et par stykker derude siden de åbnede, men for ikke at skulle rende derude hele tiden, så har jeg selv eksperimenteret med en version
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.