Det er over en ugesiden sidst, og denne opskrift er faktisk helt fra sidste fredag, men det gode vejr vi har haft denneuge, har bare ikke inspireret til at sidde inde foran computeren
E. n. t. r. a. v. l. o. s. d. g. j. e. i. k. å. æ. ,. f. m. ). J. h. p. ø. u. c. b. z. -. O. D. T. '. y. I. B. F. 2. 3. (. K. R. 1. 5. 0. G. é. 7. 6. M. x. 4. Æ. V. /. S. N. _. C. %. P. H. Y. w. 8. A. L
Dem bagte jeg i forrige uge, og hvis det var nogen i kunne tænke jer opskriften på skal I endelig sige til, for her om sommeren er det bare en lækker lille sag at få, til kaffen eller andet sommerdrikkeligt
Dem bagte jeg i forrige uge, og hvis det var nogen i kunne tænke jer opskriften på skal I endelig sige til, for her om sommeren er det bare en lækker lille sag at få, til kaffen eller andet sommerdrikkeligt
E. n. h. e. r. l. i. g. t. m. s. u. d. f. y. å. o. æ. k. b. j. v. a. p. ,. /. D. -. ). J. (. ø. é. O. I. M. S. 3. 0. 2. ½. H. c. 5. L. N. 1. +. 4. K. R. V. z
Forårets sidste fiskekasse ankom for nylig (den kommer desværre ikke over sommeren, da det er for varmt til at køre den fra Skagen til Nordsjælland, for derefter stadig at kunne kalde det frisk fisk – vel reelt en go’ ting med […] 1 stk
Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Det skal du bruge til dejen til den du ved nok kage. Det skal du bruge til glasur. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Sammen med chiafrøene, som har den egenskab, at de kan suge meget væske til sig, får denne mel-frie kage, en utrolig lækker og svampet konsisens, som sammen med et knasende og lækkert topping, får alle smagsløg til at synge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.