Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter. Udgivet den 9. Gravad laks – den helt nemme (og vildt lækre) version
Fru Plum, var vejledende endnu engang - tak igen igen. 1 dl god oliven eller rapsoliePisk marinaden sammen og gid det godt ind i de store stykker rådyr, put kødet sammen med æbler, løg og hvidløg på en bradepande og giv stykkerne 2-3 timer ved lav varme -150-160*
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. For nogle uger siden fik jeg en mindre åbenbaring og tænkte "Hvad hvis man putter det oven på en rigtig god brownie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.