Det er over en uge siden sidst, og denne opskrift er faktisk helt fra sidste fredag, men det gode vejr vi har haft denne uge, har bare ikke inspireret til at sidde inde foran computeren
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Bruger du køkkenmaskine, så er det i skålen til denne, at du blander de tørre ingredienser. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
I får lige en lækker opskrift på oreo cupcakes, som jeg har bagt i dag. Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten
Men der var bare lige denne her kage…. Jeg skulle så holde fødselsdag her i weekenden, og tænkte straks at denne her fantastiske kage skulle jeg da serverer
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
1. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
Denne kage er en af de enkleste, nemmeste og lækreste brownie-chokolade kage som jeg kender. Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Mine børn bad mig lægge opskriften på bloggen , for disse cupcakes skulle laves igen en anden gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.