Du har sikkert hørt at bønner og chiafrø ersuperkilder til kostfibre. For nylig kom der endelig en dom fra andre medier end denne blog, derundrer sig over den falske emballage-reklame med "Højt proteinindhold" i produkter som Frozen skyr
Dog holder det mig ikke altid fra at spise usundt, men når jeg så gør, dukkerder en lille ond stemme op i mit hoved, som prøver at fortælle mig, at jeg nok skulle spise en gulerod i stedet for
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det erikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Skru opp varmen, drypp i eddiken og kok videre til den har fordampet. Så feil kan man altså ta, i tillegg er det jo ikke noe galt med mat som krever at man får ut litt aggresjon i samme slengen
Sådan har jeg det heldigvis ikkelængere, og det erder en meget godt grundt til. På grund af overstående, bør vi derforikke være så fedtforskrækkede, som nogle går rundt og er
Grøntsagerne skal ikke snittes fint, men må gerne være i mundrette bidder. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild med koteletter i fad
Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække. Derer en tid til alting. Og i min verden må man gerne sige, at hver dag er en fest
Porchetta møder saltimbocca – eller noget …. Det erikke porchetta. Antal personer. Rul ud, skær igen, rul ud, skær igen og bliv ved, til du står med et stort, fladt stykke kød, som fylder det meste af et skærebræt
V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
Nu er den forlængede weekend ved at synge på sidste vers, og i morgen kalder arbejdet igen. Ja, som overskriftenlyder, skulle vi i aften have haft en tærte med laks
Ikke nogen dyr, fancy en med kompressor eller noget, men en billig begynder-en, så jeg kan finde ud af, om det er noget for mig (og familien) med hjemmelavet is
Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det tager noget længere tid end normalt at lave en gang risengræd. Det eneste problem jeg har med risengrøden er, at man skal være over den konstant for, ikke at den brænder på, ellerkogerover
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.