Nu er de tørre og klar til brug og jeg er sikker på at jeg nok kommer til at strikke nogle flere, fordet er sådan et lille let strikkeprojekt og kan laves uden at jeg behøver at tænke for meget
Jeg synes det er så spændende at følge udviklingen for alt det der støtter op om en plantebaseret livsstil og glæder mig selvfølgeligt stort over, at flere vælgere at spise flere planter og mindre animalsk
Jeg kan næsten ikke forstådet, året er gået så stærkt. Jeg har snydt lidt med disse pebernødder og købet en pose færdigblandet krydderi, men de smager dejligt alligevel
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Opskriften er en ældre sag, som jeg vist i sin tid fandt i et dameblad, men ved at der findes mange lignende opskrifter spredt ud over nettet
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Lad det størkne og tag derefter det store stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet. Rul imens marcipanen ud, og læg den herefter i en firkantet form - eks
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 1. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Jeg er blevet helt vild med dette pandebrød. Og jeg mener virkelig CRAZYYYYY glad. Der findes mange varianter og forskellen fra almindelig kokosmel, som revet kokos jo kaldes i Danmark, kan du se på finheden af melet samt indholdet af fibre er langt højere og indholdet af fedt lavere
Alt du ser på alle billederne er vegansk… ja, jeg føler næsten, jeg er nødt til at sige det, fordet virker lidt urealistisk, når man kommer fra et land som Danmark, at der faktisk findes steder i denne verden, hvor der er så gode muligheder for at spise og leve dyrevenligt
Det var årets første konfektstykker, jeg kom fra. Nu med under to måneder til jul, er det vist på tide at tune ind på konfektfrekvensen, når der bages og årets første konfektknas er bagt – og smagt
Den chance ville jeg ikke lade gå min næse forbi. Hun havde fået en invitation til et blogger-event hos ISIS, som hun spurgte om jeg havde lyst til at komme med til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.