Jeg havde lavet min research hjemmefra, og fundet frem til nogen steder som solgte vegansk mad. Det eneste dårlige ved stedet var at der ikke var plads nok i pitaen til alt det jeg gerne ville have i den
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Jeg køber sojamælk og Streich (smørepålæg) derfra, fordi det er meget billigere end i Danmark, og agar agar og gærflager er ligeledes meget billigere der
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Personligt er jeg ikke vild med at bruge mel, både fordi det kan give en ret kompakt konsistens, men også fordi jeg oplever at melet kan smage ret meget igennem
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Bland det rundt i ca 2 min. Læg lød bollerne i og kog det i ca 5 min. Brun løg i lidt olie. Tilsæt champignon og brun dem med, tilsæt derefter rødpeber, curgette, hvidløg og rosmarin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.