O. s. c. a. r. u. d. e. l. i. n. g. f. o. t. ,. j. k. m. h. v. ø. p. å. w. b. J. -. y. P. 1. G. R. L. 9. 2. A. H. 5. 3. C. D. 0. 4. M. W. V. K. E. 6. T. F. 7. z. 8. N. I
J. e. g. h. a. r. l. v. t. n. i. D. I. Y. p. å. æ. k. u. S. d. s. o. m. 3. f. ,. b. j. y. ). H. 4. ø. 1. L. (. =. 2. A. *. F. -. 6. 8. 5. 0. 7. 9. T. c. E. K. G. ) g
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Tror de kunne være søde som en barnevognskæde - har bare ikke fået lavetden endnu, men har hæklet et par matchende kugler som jeg havde tænkt skulle hænge mellem musene sammen med nogle træperler
været brugt i retten, kan man fryse resten ned, til næste gang man skal lave. Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lavede perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
J. e. g. v. i. l. n. u. d. h. æ. k. o. p. s. r. f. t. å. a. y. ,. m. j. b. S. D. 1. M. 2. (. ø. ). 3. H. -. I. O. /. 5. V. F. R. 6. =. *. 8. 4. 0. B. L. 7. N. 9
J. e. g. h. a. r. n. l. o. v. t. D. I. Y. i. æ. k. b. m. s. j. ø. ,. G. A. w. y. d. å. S. u. p. f. B. c. 1. 9. -. H. M. 8. /. 5. T. V. 2. . F. ". R. 6. =. 3. *. 4. (. ). 7. 0. K. Ø. O
S. å. h. e. r. f. i. n. D. I. Y. t. l. d. æ. k. c. o. a. s. m. j. g. v. J. p. ,. b. u. ø. G. 3. 5. F. L. =. K. -. R. 1. 6. 2. (. ). 9. *. _. 4. 7. H. y. V. B. n l
Lav imens remoncen. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.