Jeg har længe gået med en lille drøm i maven om at lave Crème brûlée med hvid chokolade. Drømmen er gået i opfyldelse og det er næsten for godt til at være sandt
Til ahornfromagen varmes ahornsirupen, sukker og vandet op til sukkeret er smeltet. Lagkagebunden vædes en smule med ahornsirup og fromagen fordelen henover
50 g fromage frais el. Fedtfattig tærtedej (form ca. 28 diameter). Ingredienser. 100 g. grahamsmel (havregryn, speltmel, durummel eller hvad man har på hylden)
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Det kan man faktisk godt. I modsætning til mange købe-flutes, der ofte smager totalt kønsløst, kan man sagtens lave et godt og smagfuldt flute uden brug af surdej
Hønsesalat med fromage frais. Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
Tebirkes50 gr gær2 dl mælk100 gr smør1 tsk salt1 spsk sukker2 æg1 dl kvark (fromage blanc)450-500 gr melRemonce100 gr marcipan100 gr smør4 spsk rørsukkerPensles med æg og drysses med birkesLun mælken og rør gæren ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.