Så frem med wokken og alle de spændende asiatiske varer. Sauce. Hvor i asien denne ret sådan mere præcist bør lokaliseres vides ikke, og med min noget heftige udskiftning og tilsættelse af ingredienser hører den i hvert fald nok ikke til nogen steder i min version
Kom Kyllinge/grøntsags blandingen over i saucen, smag til medoustersauce, salt og peber, kan evt. Skær kyllingefileterne ud i strimler og steg dem i olie på en pande, tilsæt med det samme hakket hvidløg, ingefær og chili, giv endelig ikke kyllingen for meget
Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en saucemed creme fraiche og masser af frisk basilikum. Når saucen har den rette konsistens, tilsættes det hakkede basilikum, og retten smages til med evt
Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Mørbradmed bacon, appelsin og julens varme krydderier. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinere i køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
Krydr mørbradenmed salt og peber og brun den i olie på en stor pande. Svinemørbrad er virkelig lækkert som weekend- eller gæstemad, og denne ret er rigtig nem at lave, og den kan sagtens serveres til gæster
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.