Spis og enjoy med en god skyr-dip. Jeg fik et tip fra en kollega om disse bønnefritter, og jeg må inddrømme, at jeg først tænkte “jaja bønner er ikke pomfritter færdig slut”, men de ord har jeg pænt måtte æde igen
Fries. 350-400g Fiskefars. 2-3 Sweet Potatoes. - Amalie 6 Portobellosvampe. Endnu engang er der sunde alternativer på bordet, denne gang et sundere alternativ til burgere, særligt selve burgerbollen, som i denne opskrift er udskiftet med portobellosvampe
Ingredienser på vinegar fries. 30 minutter + natten over for kyllingen og 1-4 timer i vand for fritterne. 3-5 timer alt i alt. 10-12 store bagekartofler. I sous vide’en ved 64 grader i 3-5 timer
Server the burger with hokkaido fries and aioli. 3-4 tbsp. I love homemade burgers and for now this is one of my favorites – try it yourself and get seduced
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes
Sweet potato fries laves ved at skrælle kartoflerne, som derefter skæres i stave på ca. 20 minutter + 35-40 minutters kogetid for ribbenene og marinering natten over. 25-30 minutter. 10-12 hele sorte peberkorn. 1 omgang barbecuesauce (jeg havde en flaske pre-fabrikeret fra sommerferien i Sverige, som gjorde et fortrindeligt job). 10-12 søde kartofler. De skal koge i omkring 35-40 minutter. Tør ribbenene nogenlunde af for marinade, da det – som billedet også antyder – har tendens til at brænde på, og grill dem i 7-8 minutter på hver side sammenlagt. 15-20 minutter, hvorefter parmesan drysses over og de får en omgang grill til de er sprøde og gyldne. American, fries, potato, spareribs, sweet 4 personer. 10-12 hele sorte peberkorn. 10-12 søde kartofler
Fordel søtpotetene i langpannen og la steke i 40-45 minutter, til de er myke inni og sprø utenpå. Her om dagen arrangerte jeg et klesbytteparty med et knippe gode venninner
Som tilbehør til den her lækre og meget saftige citron og rosmarin-kylling foreslår jeg mine hjemmelavede sweet potato fries, eller de lækre chili/soya-squash som jeg selv lavede til forleden
10-15 minutter. På det øverste billede har jeg serveret dem med sweet potato fries, som jeg gav opskriften på i sidste uge, og med en lækker tzatziki der består af agurk, 0,2% skyr, finhakket dild, salt, pepper og hvidløg
Store, fede, saftige, knaldrøde tranebær af mærket Farmer's Fruit Snack. Chokoladebrud med tranebær12 mega boller eller 24 normal størrelse boller50 g gær5 dl lunkent vand1 kilo mel, plus ekstra til bordet 75 g sukker15 g havsalt75 g blødt smør2 æg150 g chokolade, 70 % - groft hakket4 håndfulde tranebærOplæs gæren i det lunkne vand i en skål
Her fik jeg besøgt Farmers Market, Whole Foods, Veggie Grill i Los Angeles og meget mere. Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Jeg havde egentligt planlagt at lave sweet potato fries, men fik ikke skåret de søde kartofler rigtigt ud, og så blev det i stedet til disse lækre ovnristede søde kartoffeltern
Er måske en smule dyrt herhjemme i Danmark, hvor der ikke lige er farmers market på hvert et torv, og hvor priserne på økologi og mad generelt bare er ret højt
Skal der være fest, så lad der være Pita-fest. Curley fries. Pita-brødet. 1-2 min. Syltede rødløg (2 store rødløg, 2-3 dL lager eddike, 2/3 dL sukker – Skær rødløgene ud i skiver
Seafood Jambalaya er den New Orleans-ret, der har gjort størst indtryk på mig. 2 store peberfrugter (valgfri farmer) i tern. 2 store peberfrugter (valgfri farmer) i tern
Quick sunde opskrifter tilbyder dig mulighed for at give dig selv og din familie gave sund kost og sund livsstil ved at skabe en mini-bibliotek af sunde måltid valg til at vælge fra hver dag
Og ja, om sommeren kan vi købe lokale kartofler i kartoffelboden på torvet et par gange om ugen… men jeg synes personligt bare, at det er super ærgeligt, at vi ikke har nogle af disse FARMERS MARKET i området (ja, faktisk ganske få i hele DK)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.