Fx med en pizzakniv eller brødkniv. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
B. a. s. i. n. d. k. g. e. 1. x. 8. c. m. t. r. I. 2. æ. 5. 0. u. ø. 6. l. v. j. 3. h. b. p. F. å. T. o. °. C. S. f. ,. P. R. 4. V. 7. H. -. D. *. 9. N
Har piftet den klassiske sandkage op og serveret den med let pisket fløde og jordbærdrys. Bland bagepulver med mel og sigt i og vend det rundt til en ensartet masse
Jep, dengang var de fabriksproducerede småkager skam også lavet med kærlighed. Vi kører dejen gennem en kødhakker med stjernetyl, så de får den fine struktur
Denne gang var det med en frisk hvidkålssalat - men blomkålsris er også super lækre til. Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke
E. n. k. l. a. s. i. m. o. r. d. g. e. v. j. u. D. t. æ. ø. ,. b. f. h. M. p. å. È. -. H. y. F. T. 2. 0. 3. 5. 6. S. L. 1. /. 4. ½. V. 8. (. ). P. c. é. R. B. N. K. I. ". A. W. 9
Hjemme hos farmorog farfar fik vi børnebørn det altid med tandsmør og nutella, og vi elskede det. Har jeg derimod travlt med at få brødet bagt, bruger jeg en større mængde gær
Den er sindssygt saftig, blød ogmed en let syrlig sød krumme. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir eller smør den med smør hvis det er en slip-let form
Sandkage. helt i stykker, så jeg valgte at servere kagen med moussen til. går og læste i ugens Superbrugs reklame, hvor jeg faldt over denne opskrift, og
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.