Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke. Denne gang var det med en frisk hvidkålssalat - men blomkålsris er også super lækre til
Hjemme hos farmor og farfar fik vi børnebørn det altid med tandsmør og nutella, og vi elskede det. Farmor og farfar spiste altid brødet med den stærke ost, der gemte sig under osteklokken
Smør franskbrøds formene med olie . Læg brødene med sammen foldningen ned af i formene. Pensl brødene med sammenpisket æg og lav et snit ned langs midte af brødet
Sådan gør du Rør det hakkede kød godt med salt og peber. Tilsæt fløden sammen med gelé, salt og peber. Hæld lidt sauce i bunden af fadet og server resten ved siden af sammen med kartofler, grøntsager og ribsgelé
Hvis du gerne vil være sund hele tiden, er det nu, du skal holde op med at læse. De skal have ret lang tid – halvanden til to timer – og lad dem så stå i ovnen med ovndøren på klem, til ovnen er helt kold
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. Jeg endte med en beslutning om, at tage udgangspunkt i en muffin opskrift med hyben, fra en af Klaus Meyers bagebøger, i øvrigt en bog, jeg er rigtig glad for
Sæt dejen til at hæve lunt med et viskestykke over i en halv time. Når dejen er hævet formes bollerne og sættes over på en bageplade beklædt med bagepapir
Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.