dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
Okay, jeg har et helt specielt forhold til denne kage. Som barn og igennem det meste af min opvækst bagte min farmor altid denne kage til mig, når hun vidste jeg kom på besøg
Jennifers farmor laver rigtig lækker mad - og det her er hendes absolutte specialitet. Mørbrad i fad. Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke
når farmors millionbøf kom på bordet, garanterer jeg for, at jeg sjældent har spist så meget. Dengang jeg var lille og blev passet hos min elskede farmor, bestod middagsmaden ALTID af denne herlighed
Farmors originale opskrift på vaniljekranse – bare vegansk. Jeg er opvokset med farmors vaniljekranse, hun har bagt dem til min familie siden jeg var lille
Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Denne sommersalat er super nem at smække sammen, og så smager den virkelig lækkert. Salaten skal. stilles på køl efter tilberedning og indtil servering, men den bliver absolut kun bedre af at stå til dagen efter også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.