Amerikansk farsbrødmed bacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
F. a. r. s. b. ø. d. l. v. e. j. g. æ. n. i. t. …. k. o. m. p. f. B. h. ”. N. w. y. D. J. u. ,. (. ). S. c. å. é. A. –. 4. 2. 5. 0. 1. ½. 8. T. U. C. -. V. L. K. 7. 3. I. O. M. H
eks Farsbrødmed broccoli og ostefyld, Farsbrødmed spinat og mandler eller Små farsbrødmed gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
D. e. j. l. i. g. v. n. t. r. m. a. d. ø. s. …. h. f. o. b. u. é. F. ,. O. p. k. å. ”. G. H. R. B. c. y. (. 3. -. 4. ). 5. 0. 1. æ. 2. 7. K. N. –. ½. P. C. ä. T. V
De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig medfarsbrødet
Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet. Gulerødderne skrælles, skæres i kvarter og kommes i et fad med olivenolie
Dette farsbrød smager rigtig godt, og har du endnu ikke besluttet, hvad du skal spise til jul, kan du jo overveje at lade det være midtpunktet i en dyrevenlig julemiddag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.