Det var især ande og fasan jagter jeg var med til. Jeg gik med som klapper og hver gang man så en fasan og fik den gennet op at flyve råbte man ”Tiro” som advarsel til jægeren
Forårs middag til disse dejlige lune solskinsdage. Kyllingebryst med spinat og parmaskinke6 kyllingebryster100 gr babyspinat80 gr parmaskinke (1 pakke)3 spsk olivenolie1 rødløg250 gr mascarpone50 gr revet parmesanDamp spinaten på en varm pande til den falder sammen og vandet fordamper
Farseret kålBring en stor gryde vand i kog med salt. Tænd ovnen på 180 grader. FarsKom det hakkede kød i en skål, rør sejt med salt, krydderier, reven citronskal, timian og løg
Her kommer vores version af farseret broccoli. I weekenderne er der lidt mere tid til at eksperimentere med maden, og så kunne den her opskrift jo være en oplagt mulighed
Start med at krydre fasanen med salt og peber, og lad den stå lidt og trække. I selvsamme pande – nu uden bacon og løg – opvarmer du lidt smør, og så skal fasanen brankes på alle sider
Fasan i fine klæ’r …. Partér fasanerne, så du står med overlår, underlår og bryster. Smelt smørret i en stor gryde og brun fasanstykkerne godt og grundigt
Som noget nyt har jeg lavet farseret and og det kan anbefales. Farseret and. Farseret and. Her rækker anden til lidt flere munde og er nemmere at lave portionsudskæringer af
Fasan med svampe og hasselnødder. Fasanen deles i hhv. Server fasanerne på vilde ris med saucen over og drys derefter nødder og svampe over sammen med den friske brøndkarse
Restemad med fasan. Når man nu har fundet ud af, at fasan faktisk mætter ret meget, og at man ikke har kunnet spise op – overhovedet ikke har kunnet spise op – eller hvis man har været så klog, at man har lavet en stor portion, kan man lave den lækreste restemad af det, der blev til overs af retten med fasan
På den måde bliver mørbraden både farseret og indbagt. Indbagt mørbrad -Alle mørbrad kan indbages. Selv fisks mørbrad, hvis man kan kalde fiskens loins (rygstykker) for mørbrad
Vi skal derfor både have andesteg, flæskesteg og farseret kalkun. Ja, nu er den her - altså julen. Oskar og jeg er stået tidligt op, så jeg kan få ordnet de sidste sager inden huset fyldes med gæster i eftermiddag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.