Rul dejen til små kugler og rul den i kokos. Varm kaffen lidt op med sukkeret i, så sukkeret smelter. Kom smørret i kaffen så den bliver blødere og nemmere at arbejde med
The post Farveltil kedelige madpakker appeared first on Sund for Sjov. Jeg var et smut på Radio SydhavsØerne i går for at snakke om madpakker og give inspiration til, hvordan vi gør dem sunde og lækre (uden alt for meget besvær)
Den er frisk og lækker og kan serveres på brød, i sandwich puffs eller fx med en grøn salat til. Maries Kyllingesalat er lavet med en dressing på soyayoghurt og mayonnaise
Tilberedningstid. Eller så sove, så afsted til overnatning udenbys og så afsted. Dette er sidste hjemmelavede måltid inden turen går til … Tja, det ved vi faktisk [
Men i dag blev det til Ingrid Marie æbler - det er et meget kraftigt æble, der både er syrligt - nogle gange meget syrligt, men også med en sødme, der opvejer det sure - og så har det den mest fantastiske flotte røde farve - der nogle gange farver frugtkødet helt pink
Men i dag blev det til Ingrid Marie æbler - det er et meget kraftigt æble, der både er syrligt - nogle gange meget syrligt, men også med en sødme, der opvejer det sure - og så har det den mest fantastiske flotte røde farve - der nogle gange farver frugtkødet helt pink
Rimelig nem at gå til, men jeg havde bare ikke lige læst den afsluttende bemærkning til opskriften. Nej, jeg har det generelt dårligt med autoriteter og sådan en opskrift skal ikke bestemme over mig, hvorfor jeg følgelig skar en endeskive af, sidenhen har jeg dog altid givet det tid til at modne
Jeg trænger i den grad til forår. Rist brødternene i ovnen til de er gyldne og sprøde i ca. Laksetatar med spinat og grove croutoner150 gr helleflynder150 gr fersk laks150 gr røget laks6 dadeltomater1 bundt koriander1 bundt purløg6 spsk olivenolie2 limeSalt og peberSørg for at fisken er helt frisk og sig til fiskehandleren den skal bruges rå
Så løb ned til din fiskehandler og køb den bedste varmrøget laks der er. Tilsæt ravigotte. Smag til og tilsæt mere ravigotte hvis man ønsker cremen stærkere
Rør til cremen er ensartet. Server hindbær til. Fragilité med moccacreme250 gr hasselnødder250 gr florsukker50 gr økologisk kagemel (fra Skærtoft Mølle)6 æggehviderBlend hasselnødder til ”mel”
Naturligvis er alle grøntsager fra Sten og Eva's "grønttorv"Slagter Christiansen i Nordby ()Er en udsøgt slagter med et stort udvalg og er især kendt for de hjemme fremstillede pølser
Tiramisu med hindbær og hvid chokolade2 dl kold espresso kaffe½ dl Amaretto200 gr lady fingers (1 pakke)3 pasteuriserede æggeblommer3 pasteuriserede æggehvider3 spsk florsukker250 gr mascarpone250 gr hindbær100 gr hvid chokolade125 gr hindbær til at pynte medBland kold espresso med Amaretto i et fad
Her er opskriften på min lørdags menu der passer til efterår og hygge med gode venner. Gnid marinaden ind i stegen og lad den marinere til dagen efter eller minimum et par timer
Nogle gange trænger jeg til at være god ved mig selv og min krop. En anden kæmpe fordel ved denne salat er at du kan lave selve salatblandingen og opbevare den på køl til flere dage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.