Men karrysuppe er også en udmærket ret resten af året, for du behøver jo ikke at gøre den brændende stærk, ogmed en klat kold yoghurt på toppen bliver suppen let og frisk
Hjemmerørt mayonnaise , røres med sød chili sovs , salt og peber evt frisk chili. Køres på blender med mmandelsplitter og rasp , kun lige til at binde med
Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chiliog selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
så pas på medkarry, der er mange forskellige blandinger og de varierer i styrke. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Chili con carne er spansk og betyder faktisk bare chilimed kød. Smag til med salt og peber og evt. Chili con carne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
Det giver dig et dårligt kredsløb og kan føre til hjertekramper, blodprop i hjertet og slagtilfælde. Alle bør prøve at undgå mættet fedt, da det giver åreforkalkning, som fører til forsnævring af kroppens pulsårer
Sommeren er over os og grillen kalder på os med lune sommeraftner. Hvis du foretrækker andre grøntsager eller krydderier kan du sagtens skifte dem ud med dem du bedst kan lide
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
De får en dejlig syrlig ogkrydret smag af syltelagen og de kan holde sig i rigtig lang tid. Chilierne kommes derefter i glas, den varme lage hældes sammen med et par skiver frisk peberrod over chilierne
En af dagene fik vi en krydretog virkelig lækker linsesalat til forret. Jeg tilføjede nogle ingredienser og måtte improvisere mig lidt frem med krydderierne, men det endte med en linsesalat med masser af smag a la Frankrig
– Smag til med salt og friskkværnet peber (først til aller sidst). Den er proppet med grøntsager. Læg løgene lidt til side, kom lidt mere olie i gryden og svits karryen
H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.