Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Smelt smørret sammen med hvidløg og bacon/skinke. Skær porrerne i ca. Du kan også blende nogle krydderurter med lidt citronskal og olivenolie og dryppe på
Men ret, en kage eller noget tilbehør med en sprød overflade og et blødt indre - nemmere end nemt. Det er fascinerende hvor mange variationer man kan lave på en sølle grøntsag, som en kartoffel
Start med at rense og snitte porrene, og overhæld med kogende vand og lad det stå et par minutter. Jeg er blevet helt vild med bunden fra den broccolitærte, som jeg lavede til min fødselsdag
Jeg vil rigtig gerne dele opskriften med jer, måske den står på menuen til aftensmaden i morgen. en pizza-sten - ellers bare en bageplade med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.