Jeg havde så også en surdej, som jeg havde fordret op de sidste par dage og derfor var det oplagt at bruge den til disse boller nu de også skulle koldhæves
Surdej er en naturlig gær -en vildt-gær. Jeg smider alverden ting i mit brød, smagsmæssigt og struktur-mæssigt skal jeg SE hvordan det fungere, jeg kan ikke nøjes med at få "fordi jeg siger det" - fra nogen
Tilsæt ingredienserne fra den pågældende dag, og rør surdejen et par gange iløbet af dagen. Nu skulle surdejen gerne snart begynde at boble og dufte syrligt
den over i mit fine nye ”surdejs-glas”. Surdejen i gang. længerevarende surdejs-forhold (. Surdej. Surdejsstarterens skal have konsistens nogenlunde som en tynd pandekagedej, og den skal opbevares ved stuetemperatur i en delvist lukket beholder, der tillader dejen at ånde
Men i stedet for at klippe den op i ryggen har jeg gjort det på bryst-siden. Dette gør at kyllingen bliver jævnt stegt i stedet for at bryst-delen skal have længere end resten egentlig burde
) men jo min surdej hedder Simon. Lad det være sagt, det er ikke alle der har succes med deres surdej i første forsøg, men lad det ikke skræmme dig væk, når det lykkedes er det nemlig det hele værd
Alt du behøver er at piske den hver dag -eller hver anden. Så skal der laves surdej. En surdej giver en god smag til brød, og så holder den meget længe
Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Alt jeg ved om surdej…. Inden vi går i gang, vil jeg slå fast, at jeg naturligvis også har lært noget om surdej fra forskellige kilder
-). som sagtens kan måle sig med et godt hjemmebagt rugbrød – takket være glutenfri surdej. -). At lave og passe en glutenfri surdej er ikke mere besværligt end at lave en almindelig surdej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.