. 900 g
flanksteakTænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med 1 tsk salt, ½ tsk peber, 1 tsk paprika og 1 tsk rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog 2 dl vand til bouillonen og opløs ½ terning i 2 dl. Sød kartoffelcreme: Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt 2 dl bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med 1 tsk paprika, ½ tsk spidskommen, salt og peber. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist 120 g kikærter i olie ved høj varme sammen med 1 tsk paprika og ½ tsk spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af. Krydr kødet med 1 tsk rosmarin, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 5-6 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.
1 Tænd
ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med 1 tsk salt, ½ tsk peber, 1 tsk paprika og 1 tsk rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog 2 dl vand til bouillonen og opløs ½ terning i 2 dl. Sød kartoffelcreme: Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt 2 dl bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med 1 tsk paprika, ½ tsk spidskommen, salt og peber. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist ½ ds kikærter i olie ved høj varme sammen med 1 tsk paprika og ½ tsk spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af. Krydr kødet med 1 tsk rosmarin, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 5-6 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.
1 Tænd
ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med 1½ tsk salt, ½ tsk peber, 1½ tsk paprika og 1½ tsk rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog 3 dl vand til bouillonen og opløs 1 terning i 3 dl. Sød kartoffelcreme: Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt 3 dl bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med 1½ tsk paprika, ½ tsk spidskommen, salt og peber. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist 180 g kikærter i olie ved høj varme sammen med 1½ tsk paprika og 1 tsk spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af. Krydr kødet med 1 tsk rosmarin, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 5-6 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.
1 Tænd
ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med 1½ tsk salt, ½ tsk peber, 1½ tsk paprika og 1½ tsk rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog 3 dl vand til bouillonen og opløs 1 terning i 3 dl. Sød kartoffelcreme: Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt 3 dl bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med 1½ tsk paprika, ½ tsk spidskommen, salt og peber. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist 180 g kikærter i olie ved høj varme sammen med 1½ tsk paprika og 1 tsk spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af. Krydr kødet med 1½ tsk rosmarin, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 5-6 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.
1 Tænd
ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med 2 tsk salt, ¾ tsk peber, 2 tsk paprika og 2 tsk rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog 4 dl vand til bouillonen og opløs 1 terning i 4 dl. Sød kartoffelcreme: Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt 4 dl bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med 2 tsk paprika, ¾ tsk spidskommen, salt og peber. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist kikærter i olie ved høj varme sammen med 2 tsk paprika og 1½ tsk spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af. Krydr kødet med 1½ tsk rosmarin, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 5-6 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.
1 Tænd
ovnen på 220 grader varmluft. Skræl alle rødderne og halver dem på langs, skær den tykke del igennem en gang mere. Krydr med 2½ tsk salt, 1 tsk peber, 3 tsk paprika og 2 tsk rosmarin, vend dem i lidt olie og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne sprøde ved 220°C 18-20 min. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand ca. 12 min., stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål, de skal være helt bløde. Kog 6 dl vand til bouillonen og opløs 2 terninger i 6 dl. Sød kartoffelcreme: Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt 6 dl bouillon og blend til creme med en stavblender, eller mos det med et piskeris. Smag til med 3 tsk paprika, ¾ tsk spidskommen, salt og peber. Varm lidt olie godt op på en pande. Rist 360 g kikærter i olie ved høj varme sammen med 3 tsk paprika og 1½ tsk spidskommen, lidt salt og peber. Sæt til side og hold dem lune. Brug panden til kødet uden at vaske den af. Krydr kødet med 1½ tsk rosmarin, salt og peber. Brun hurtigt kødet i lidt olie på begge sider ved høj varme og steg det ca. 5-6 min. på hver side afhængig af tykkelse, skru lidt ned for varmen undervejs. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene og anret på en bund af sød kartoffelcreme. Drys med kikærter og server med bagte rødder.
Vend de bagte rodfrugter og kartofler med rucola, pærer og nødder. Vend rodfrugterne og kartofler med olie og bacon og fordel på en bageplade med bagepapir
E. n. r. i. g. t. e. f. å. s. -. o. l. ø. d. a. m. ,. h. v. æ. k. y. G. b. j. w. u. p. ". S. H. V. D. (. 4. ). 5. 7. 0. L. 1. c. 3. 2. è. F. T. 6. K. 8. e g
Kom en sojasovs på og den søde chilisovs , ikke spare på det. Lad det koge ind imens at du stadig vender kødet et par minutter mere , det må ikke stege for længe , så bliver de tørre , de skal kun lige gennem steges
Vend de bagte rodfrugter og kartofler med babysalat, pærer og nødder. Vend rodfrugterne og kartofler med olie og bacon og fordel på en bageplade med bagepapir
WOW – denne opskrift er bare for sej. Vupti - du har nu en færdigbagt sødog lun kanelbolle med rosiner klar til at blive spist med stort velbehag (specielt da man ikke har spist en lun bolle i MEGET lang tid)
Smør, olie og sukkere køres luftigt med spartlen, på hr. Eller piskes om man vil, med en håndmikser. Den blød søde karamel, salte knasende nødder og let bitterhed fra chokolden
Skræl gulerødderog skær dem i små tern. Lasagnen er smækfyldt med grønt og gode sager, søde kartofler som erstatning for pastaplader, krydderier, svampe og tomatsauce
Bagt pasta med broccoli og squash – opskrift. Bagt pasta – en fantastisk nem og billig ret, som er helt perfekt, når køleskabet skal tømmes eller maden skal hurtigt på bordet
Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.