I dette focacciabrød, er noget af det lyse hvedemel blev erstattet med grovere mel. Fibre gør, at brødet mætter mere og giver maven og tarmen noget at arbejde med
I går bagte vi et stort focaccia brød – Et lækkert italiensk madbrød med rosmarin og olivenolie. Man kan sagtens udskifte rosmarinen med andre krydderurter eller tilføje flere ingredienser som fx
Det er en fordel med en røremaskine til denne slags brød. Imens dejen efterhæver pilles rosmarin af kvistene og komme ned i en lille bøtte med ca en kvart dl god olivenolie
Glat dejen godt ud med våde fingre - ca. 1200 g Karolines Køkken® Salatost i tern med chili og rød peberFremgangsmåde. Dæk skålen med fx en stor plasticpose og stil dejen til hævning i køleskabet til næste dag eller mindst 8 timer. Dag 2 Læg den bløde dej over i en bradepande med bagepapir
Brødet er ofte pyntet og smaksatt med krydder og grønnsaker som assosieres med pizza. Focaccia er populært både i og utenfor Italia, og blir nytt som en rett i seg selv, som tilbehør til andre retter eller til smørbrød
Friske krydderier - Oregano og Timian var dem jeg brugte. - Selve focaccia'en er lavet primær på fuldkornsmel, og indeholder italienske melsorter, for at give den bedste konsistens til brødet
Focaccia er et italiensk ovnbagt madbrød toppet med krydderier. I denne opskrift valgte jeg at bruge tørret timian, da det passede bedre til den buffet, jeg skulle lave
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Vend dem i lidt olie og krydr dem medtimian og salt. Smager godt sammen med Ailoi. Synes du også at det kan være svært at finde på noget nemt, me lækkert, når der kommer gæster
hvis der er et brød jeg er vild med så er det focaccia - uuhm med uuhm på. Det blev til to brød med forskellig topping, og opskriften er selvfølgelig fundet i min, for tiden, yndlings kogebog "BRØD" af Johan Åkerberg
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. h. a. v. ø. t. x. b. p. å. f. k. ,. m. 4. 0. J. æ. j. D. V. O. H. A. L. T. I. ). y. Ø. C. 2. 1. c. S. P. R. 3. G. 5. K. 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.