Huevos rancheros er simpelthen ultimativ hyggemad, når det er bedst og skal helst spises med ske i en skål eller proppes i tortillapandekager, rulles sammen og spises med fingrene
Jeg har efterhånden lavet disse sunde pandekager en del gange. Jeg laver dem tit til morgenmad når jeg har fri, men de er også lækre som en snack, når man går sukkerkold på eftermiddagen
I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
… Eller snickers møder bounty på den sunde måde, som jeg også overvejede at kalde dem. Jeg har nok sagt det før, men jeg er en kæmpe fan af peanutbutter
Jeg har længe gået med en lille drøm i maven om at lave Crème brûlée med hvid chokolade. Drømmen er gået i opfyldelse og det er næsten for godt til at være sandt
Denne brownie har jeg efterhånden lavet SÅ mange gange, og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har fået delt opskriften før nu, for det er en af mine absolutte yndlingskager
Jeg er kæmpe fan af indisk mad og har også en lille drøm om at tage til Indien en dag. Selvfølgelig for at opleve kulturen men aller mest for at spise mig igennem alt deres lækre mad
Pavlova-kagen er endnu et af mine søde sommerminder. Opskriften har jeg fra min mormor, og jeg kan huske, at hun serverede den på sin terrasse omgivet af blomstrende roser og med fuglenes aftenkvidren i baggrunden
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Thailandsk omelet – Hemmeligheden bag en god omelet. by Anabell Posted on oktober 22, 2011. I Thailand, er det ikke ualmindeligt at spise varm morgenmad
Grundopskriften kan altså varieres på mange måder, hvilket jeg altid benytter mig af. De ville også være rigtig gode som sandwichbrød eller suppebrød og man kan evt
Thailandsk kylling med basilikum og chili – “Pat-Ka-Phrao-gai”. by Anabell Posted on januar 17, 2012. . Her kommer opskriften på en ganske velkendt og populær thailandsk ret, som jeg er særligt glad for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.