betina. Dette er en blog om min hverdag, store og små begivenheder med lidt tekst og billeder. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i den dejligste børnehave
M. ø. d. m. i. t. s. e. n. g. r. -. c. u. h. E. k. o. a. f. l. q. b. ,. p. y. å. J. v. j. Q. (. 4. ). D. 5. 0. æ. 3. 8. O. T. S. P. 1. 2. V. 6. K. 7. A. B. F. w. Y. '
Der er rimelig meget fedt i chorizo, så den skal bare stege i resterne af olien fra løgene. Den har den lækreste og meget smagsfyldte smag, og så giver den bare et kick til denne ret
Det er så saltet kan fordele sig jævnt fra overfladen ind til midten af kødet. Du kan lære at mærke den rette temperatur ved at fylde et glas med vand fra den varme hane
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting med brød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Opskriften er Mette Blomsterbergs fra Blomsterbergs Søde Sager. Rør mandelmel og hvedemel i dejen, men rør kun til dejen lige nøjagtig er blandet helt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.