Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliver ikke sprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Som du måske kan fornemme så er jeg ret vild med vafler. Jeg har i min kogebog Grønskolling delt en opskrift på madvafler med fyld, og har efterhånden også delt en del et par vaffelopskrifter her på bloggen
Ihh hvor har jeg glædet mig til at dele denne opskrift med jer. Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat
For nogle uger siden, forsøgte jeg mig første gang med vafler. Til vaflerne brugte jeg (ca. De var vellykkede dengang, men for at være ærlig, var disse endnu bedre
Disse vafler har jeg adskillige gange serveret til brunch når venner/familie har hygget. De er sågar blevet serveret til middagsmad, efter et træningspas, da de har en utrolig god sammensætning mellem gode kulhydrater, fibre samt protein, til hurtig og optimal restitution
Porcheret æg (eller smilende æg). Tilbered det pocherede æg efter denne eller denne metode. – eller kog det i en gryde i 7-8 minutter til det er smilende, pil ægget og skær i kvarte til salaten
Søde vafler uden gluten og tilsat sukker. gang gav jeg mig i kast med vafler til brunchbordet. Opskriften her giver nogle lækre, bløde og søde vafler, der smager helt fantastisk
Anret vaflerne som vist ovenfor på billedet eller som du bedst kan lide dem. Her får du opskriften på en nem og hurtig forret eller en idé til appetizer
Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes. altså, hvis man spørger mig. Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.