Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. Sådan for at blande det sunde og det usunde, har jeg her lavet en super grov bløddej, pga
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Den opskrift vil jeg gerne dele med jer her, efter en weekend med vegansk madlavningskursus med begejstrede kursister og mange vellykkede veganske vegetter…
og rør farsen sammen. 1 kg hakketflæskefars 10-14 % røres sejt med. Lad den stå 10 minutter inden der laves frikadeller på en god varm pande, eller ved at sætte frikadellerne på bagepapir på en bageplade og bage dem i ovnen ved 200 grader, til de er pænt brune. 1 kg hakketflæskefars 10-14 % røres sejt med
Kom dem på en bradepande med bagepapir. Kom æg og løg i. Tilsidst rugmel , salt og peber. Rødbede Pastinak Gulerod Løg Skrælles og skæres i ca lige store stave
Husk du kan gøre dit arbejde nemmere, ved at komme lidt kakaosmør i chokoladen, så den bliver lidt mere flydende, ogdermed lettere at fordele på din frosne is
Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber. Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.