Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Efter kogningen hældes vandet fra. frisk pasta. 1 pk frisk pasta. "Lækker og nem aftensmad". Det er ikke altid helt nemt at bestemme sig for, hvad man vil have til aftensmad, og somme tider må det også gerne gå lidt hurtigt
Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater. Denne udgave er meget mere frisk og knap så koncentreret i smagen, som den almindelige tomat tapenade med soltørret tomat
Lige siden vi kom hjem fra Vietnam, har vi spist og lavet meget vietnamesisk mad. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Opskriften er lavet med inspiration fra Miss Muffin. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter. Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Frisk pasta grøn 1 squash Ristet pinjekerner Reven parmesan ost Rist rejerne i olie på panden med salt Rist pinjekerner på tør pande til de tager lidt farve
Læg de to slags fisk ovenpå. Læg oregano på og dryp citronsaft og olivenolien over fisken. Træk papiret henover fisken og fold enderne ind i enden og siderne
En meget lækker udgave af risotto, som egner sig perfekt til fisk - og sol og sommer. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Han måtte nøjes med en gang pasta og kødsauce, men der var bestemt ingen klager fra ham. Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
3 dl bulgur, 1 håndfuld mandler, 1 håndfuld tørrede abrikoser, 1 stort rødløg, 1 peberfrugt, ½ granatæble, ca 75g puck ost, 1 bundt persille, olivenolie, saften fra ½ appelsin, saften fra ½ citron, 1 spsk balsamico eddike, salt og friskkværnet peber. Saften fra ½ citron, saften fra 1 appelsin, 1 spsk balsamico eddike, 1 spsk olivenolie, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.