Friskeansjosererikke altid nemme at finde i Danmark ogdyrereerdeogså, mendesmager skønt, så tøv ikkemed at prøvedem, hvis du finderdemfriske hos dinfiskehandler
Faktisk kan man få enpommesfrites-skærer, menjegvælger nu at brugeen kniv – blandt andetfordijeghelstbrugerbagekartofler, ogdeer tit for store til at være i skæreren
Pynt medextraparmesan, timian ogpersille når deerfærdige. salt ogpeber. Fremgangsmåde. Skyl kartoffelstavene i koldt vand så stivelsenblivervasket ud ogvandetikkelængerebliverugennemsigtigt
Stryg ned til dinnærmestefiskehandlerog smæsk digmed snowcrab, grønlandskerejer. Anret på tallerkener lidt rejer, stykker af krabbekød, stegtekammuslinger, appelsinfileter, palmemarvog læg enteskelakserogn på toppen
Det gør ikkenoget hvis nogle af kartoffelstykkerneermindre, ognogle lidt større, eller at deligger tæt på bagepladenfordideerblevet most lidt hist og pist
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. S. å. b. l. v. d. t. a. g. 5. i. n. r. s. f. p. D. u. k. h. o. -. m. T. æ. V. j. (. ). ,. y. 2. M. 0. "
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.