Dressinger. Inspiration til pita fyld. Ekstra fyld. Det kunne selvfølgelig være sejt, hvis jeg kunne give jer verdens bedste opskrift på et pita brød, men lige præcis pitabrød har jeg ikke kastet med ud i, og det er der en eneste grund til
Tilsæt mel indtil dejen er smidig og kan æltes på bordet. Gæren opløses i det lune vand og derefter kommes olie, salt, sukker og en god portion af melet i
Her til aften har menuen stået på pitabrød med grøntsager, skinketern og minifrikadeller. Dog foretrække jeg den hjemmebagte version, men det bliver det kun, når tiden er der til det
Rør creme fraiche med persille og mynte og smag til med salt og peber. Falafler er et godt sted at starte, hvis familien skal vænne sig til en ugentlig dag eller to med vegetarmad
Fyld de halve pitabrød med tunsalat og spirer og server. Smag til med salt og peber. Når rugbrødsmadderne bliver for kedelige kan de erstattes af de her lækre pitabrød med tunsalat og spirer
Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehørtil fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salat med grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
Herefter suppleres der med hvedemel til dejen er fast og smidig. Jeg er ikke specielt vild med de pitabrød man kan købe i supermarkeder og det er ikke altid vi har haft held med at bageren har haft nogle hjemmelavet den dag vil havde bestemt os for at spise pitabrød
Disse brød bagte jeg den anden dag, og selvom jeg ikke syntes, at de var tykke nok til at jeg kunne skære dem op ogfylde kød i, så var de rigtigt gode alligevel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.