Indimellem kan vi dog godt trænge til at få noget andet end mad fra grill, og der er fyldtesquash et godt alternativ, som også er forholdsvis billig og nem at lave
Svits squash, champignon, løg og hvidløg til de er møre. Kan du ikke lide oliven, så kom lidt flere champignon i fyldet og vil du undgå kapers, så kom karry i retten
Svits løg i olie og kom squashog krydderier i og lad det svitse til squashen taber væske. oreganoSvits løg i olie med herp de provence og lad dem blive blanke, tilsæt så vermouth og rør i et par minutter til alkohollen fordamper, derefter tilsættes alle de andre ingredienser og lad simre i ca
Skær et tyndt 'låg' af de to squash, og skrab forsigtigt fyldet ud. Imens svitses tomatpuré, hvidlåg og porre på en stor pande i olien, indtil porrerne er bløde
Opskrift på fyldtesquashEn stor Squash, ca. De havde lige den rette størrelse til at blive fyldte. Jeg fik også to store Squash af en venlig nabo ude i nyttehaven
salt og peber. ½ rengjort butternut squash. Rør kødsaucen med hytteost og æg, samt salt og peber. Kom kødsaucen i det halvbagte græskar og kom bacon i mindre stykker ovenpå
Disse halve, fyldteog dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.