Mine bedsteforældre bor på Fyn, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, min morfar har hentet friskbagt "brunner" til os hos bageren, og jeg siddet med snaskede fingre og en veltilfreds mavse på terrassen i min mormor og morfars sommerhus
Start med at røre kagecremen sammen så den kan trække. Den her opskrift har jeg i sin tid fået af min bror - den er altid et hit og blev også godt modtaget her til eftermiddag
Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Derfor laver vi af og til æggekage med bacon ogpurløg hjemme hos os. ) Både charmen ved at “dyrke” sine egne æg og det mere bæredygtige perspektiv med mindre madspild tiltaler os meget
Kyllingeburger med bacon, purløgog pinjekerner. Jeg elsker burgere, men det bliver også hurtigt en smule kedeligt, hvis de altid er med hakket oksekød, ost, ketchup, salat og tomat
Løget rives på rivejernet ogpurløg hakkes fint med en kniv. Kender I det, at ens øjne “falder” over et lækkert madbillede og man med det samme tænker “mums”
Snit purløg fint og vend med olien. Smør sandwichbrødet med friskost og læg laks på to af skiverne. Jeg er slem til at have den samme sandwich med dag efter dag efter dag
Klip forårsløg, purløgog koriander fint (gem noget til pynt), og vend dem med kartoflerne. Det sjove med koriander er, at enten så hader man det, eller også elsker man det
Cremede perlespeltsalat med radiser og ærter. Spelten er cremet ind i tomatdressing med diverse krydderier, som du kan ændre eller tilsætte ekstra af alt efter din smag
Skrab kartoflerne ogkog dem møre (men stadig med bid). Lad dem herefter afkøle, inden du vender dem i en blanding af rygeost, fløde, hakket purløg, mynteblade og ærter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.