– Kom den mørke mousse ovenpå den hvide og sæt på køl i minimum 1 time. Cremet hvid chokolademousse + mørk chokolademousse vendt med oreos og til sidst toppet med friske hindbær og et par oreos
Efterårets kulde har sneget sig ind på mig, og jeg har fanget den klassiske efterårssnue. Jeg er sikker på, at det også smager rigtig godt, selvom man ikke er syg
På turene frem og tilbage fra Kolding, og på hotelværelset om aftenen har jeg hæklet karklude. Denne gang slog jeg 52 masker op i bomuldsgarn 8/4 med nål 3 og hæklede indtil garnnøglen var tom, hvilket gav en kvadratisk klud på mellem 27 og 29 cm alt efter garnet. De 3 klude på billedet røg med i denne kurv, sammen med lidt chokolade, vin og blomster til nogle som virkelig har gjort at hverdagen hang sammen herhjemme for drengene når vi var afsted
Til det årlige bogudsalg for en lille måneds tid siden - kom jeg åbenbart for sent. Jeg havde rigtig gransket katalogerne og skrevet mig en lille liste med de kogebøger, jeg gerne ville have, for der var jo nogle rigtig godt tilbud
Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Når kagen er helt kold, tages en justerbar bagering, lav den så stor som det er muligt ca Ø 30 hvis det er muligt på kagen og udstik en stor rund kage, placer den store runde kage på det fad du ønsker at serverer på - og det skal kunne gå i køleskabet. Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kagebund, og stil den i køleskabet mindst 4 timer så den kan stivne
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
Server med de grønne forårsløgstoppe på. Denne nemme og lækre nuddelret kan laves på 10 minutter. Du kan bruge de grøntsager, som du allerede har i huset eller nogle af dem, som jeg brugte
Her kommer en opskrift der er lidt farlig (på den gode måde). på fuld power. Husk der er forskel på mikroovne, så din kage skal måske have mere eller mindre
jeg fik vasket gulve, sorteret og systematiseret i bunkerne af papirer til bacheloren og skabt en særlig hylde til alle biblioteksbøgerne der gårpå juleferie med mig
Det var ikke en del af planen, men sådan går det jo af og til. Hos os står den på sygdom – og derfor har bloggen ligget temmelig stille i en tid, hvor bagning ellers er en obligatorisk disciplin i mange hjem
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Pisk æg, ost og salt sammen med en gaffel (eller kom osten ovenpå til sidst) og hæld over tærten. Tænd ovnen på 200 grader (alm. Bag tærten en halv times tid på 200 c alm. Del med din venindeClick to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue) 100 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.