I dag havde jeg taget perlehønebryster med fra den lille kiosk jeg render rundt og bestyrer. Jimmy havde alt godt fra haven i køleren (ikke hans egen have, men nuvel
Skrevet af Andrea fra Fitnews. Hvis du er interesseret i at læse andre gæsteindlæg, være gæsteskribent eller synes, at det bestemt ikke høre hjemme på bloggen, så smid en kommentarOg husk, at du hjertens gerne må bruge artiklen her på din egen blog, ligesom du gerne må dele den med venner og bekendte
Tak til Polly fra vegetarkontakt. lidt saft fra og gem det til glasur. Vand eller saft fra bærrene. Det flotteste resultat fås ved at samle kagen, mens den er i en kagering eller ringen fra en springform
Gæsteindlæg af Helle Haugaard, indehaver af Tinygardens. Det bedste er næsten at det kun tager en uges tid fra frø til spire – og det eneste du skal gøre er at sørge for at vande
Disse boller er lette og luftige med den helt rigtige fødselsdagsbollesmag. Pynt dem med perlesukker, server dem med smør eller lav en bollekagemand/kone med glasur og farvet krymmel til de søde børn i børnehaven
overskydende vand fra og kom dem i en skål. Det her må være vores yndlingsdeller. De smager bare… mums. Jeg har omskrevet opskriften en smule, da dellerne ellers bliver for stærke til vores børn, men der er stadig masser af spicy smag i
Ifølge kalenderen er sommeren startet, og med den kommer alle udflugterne. Som vegansk familie er man næsten altid nødt til at medbringe en god stor madpakke, og det må gerne være nemt og hurtigt at spise, da børnene sjældent har tålmodighed til at sidde ved borde-bænke-sættet ret længe
en stor tak til Bitten som har givet lov til dette gæsteindlæg. Ind til nu har jeg ikke helt set fidusen i at have gæstebloggere, men da Louise fra min gymnasieklasse bad om hjælp til udbredelse af et godt budskab, tænkte jeg, at én gang skulle være den første
I mit næste gæsteindlæg får du flere. Kærlig hilsen fra både Malene og Gitte. Hej. Jeg. hedder Gitte Hildebrandt og jeg arbejder med migrænevenlig livsstil i min
At det måske ikke er den her vej jeg skal forfølge… Har ellers fået lovning på et gæsteindlæg hos en STOR blogger, men kommer det til at gøre nogen forskel for min blog
) Her får I et gæsteindlægfra Luxiie. Jeg er blevet inviteret til at skrive en gæsteindlæg her på. det om alt fra makeup og skønhedsidealer til dagligdagsting som
gæsteindlæg ‘Blue floral Collage Art’ over hos Gabriella fra Frkhansen og ville gerne have et lign. Tilbage i December blev jeg kontaktet af Mollie Makes, et engelsk hobbymagasin
gæsteindlæg ‘Blue floral Collage Art’ over hos Gabriella @frkhansen og ville gerne have et lign. Tilbage i December blev jeg kontaktet af Mollie Makes et engelsk hobbymagasin
Blend kokosmel sammen med lidt saft fra fx gulerod eller rødbede for at få hhv. Disse lækre kugler, der minder meget om havregrynskugler, er med deres få ingredienser nemme og hurtige at lave sammen med børnene, der vil elske at få lov til at blande og trille og rulle
Det er aften. Du har trang til chokolade, men vil gerne undgå sukker og de ekstra kilo. Du kigger i skabene vel vidende, at du ikke finder løsningen derinde
Lige for tiden nyder jeg (oftest med et stort smil på læben) at læse hendes ærlige og underholdende løbsberetninger, hvorfor jeg har fået hende til at skrive et gæsteindlæg her til bloggen om det at være nybegynder i løbesko, så here it goes
Dette er et gæsteindlægfra Mette Fuglsang, der er klinisk diætist og psykoterapeutstuderende. Der findes forskellige typer og grader af overspisning, lige fra spiseforstyrrelsen tvangsoverspisning i den ene ende af skalaen til en mild grad af stress-spisning i den anden ende af skalaen
For nogle dage siden, bidrog jeg med et gæsteindlæg på (en fin blog om motion og sundhed) omkring vegetarisme og hvorfor jeg mener, at det giver god mening at være vegetar
Jeg er også glad for, at det generelle sundhedsideal er gået fra skinny til fit. Det virker som om, at forbilledet er gået fra ekstrem tynd til at være ekstrem fit – altså en form, som også er ekstrem svær at opnå + opretholde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.