Vi spiser tit rettenmed en lækker salat eller andet grønt tilbehørtil. Start med et lag pasta, herefter porrer, skinke og fortsæt sådan indtil der ikke er mere at tage af
Kom de delvist skivede kartofler ned i det kogende vand og giv dem ca. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Har du et bud, så kommed det. Du kan fryse kagen – men helst før du kommer glasur på. Tilsæt melblandingen lidt ad gangen skiftevis med mælken, mens du pisker
Komtil sidst chiafrøene ned i dejen, og rør det hele godt sammen med en ske. I min familie har denne lille sag altid været serveret når der kom gæster til grillfest, fødselsdage e
Den må ikke blive for høj , så bliver den ikke færdig , komden i en stort fad. Kagen er ret tung i det og dagen efter fik vi denmed vaniljeis og det klædte kagen og gjorde godt på en meget varm sommerdag
Bruger du opskriften så må du meget gerne dele på Instagram med #designbydalkaer eller sende et billede af dit færdige arbejde til mig på bydalkaer (snabela) gmail
Jeg har altid været vild medden, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. Jeg prøvede selv at lave en portion cookie dough sidste sommer og jeg fik slet ikke spist det med is - det blev bare trillet til kugler, smidt i fryseren og lige pludselig var det væk
Kom magarine i gryden og lad det smelte. Tilsæt melet og rør det sammen med magarinen med et piskeris. Hvis jeg en sjældent gang imellem laver frikadeller eller andet sjov, så skal der også en god gammeldaws sovs til
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.