Denne glutenfripizzabund er nem at arbejde med og bliver rigtig lækker. Vores opskrift er med tun og er lavet i en rød version med tomatsovs og en grøn med pesto som underlag
Skær grønsagerne i skiver og fordel det på pizzaen. Dette var en anderledes og forfriskende måde at gribe det an på, fremfor at bruge en laktosefri ost på pizzaen
Når man har en sød tand som mig og er rigtig glad for kage, så kan man sagtens spise det hver dag – især på arbejde, hvor man sidder og hygger med en kop te og ens arbejde
Smag til med salt, peber og basilikumblade og tilsæt tilsidst grøn peberfrugt i tern. Dog vil jeg næste gang sørge for at forbage pizzabunden, da den blev en lille smule klæg (det har jeg taget forbehold for i opskriften)
Hvis du ikke er til svampe oggrønne asparges, kan du prøve med aubergine, artiskok i olie, rucola, blancherede spinatblade, friske tomater eller kartofler i skiver
Jeg putter aldrig ost på mine pizzaer, da jeg synes, det nogle gange ødelægger smagen af de andre råvarer, men bøffelmozzarella eller almindelig rund mozzarella kan sagtens bruges
Næsten umuligt med godt sejt brød, kort holdbarhed og måske har jeg da jeg var lille bare haft for mange dårlige glutenfrie brødoplevelser og derfor har jeg ikke de store brødvaner
Kan du ikke finde laktosefri smøreost nogle steder, kan du evt. Jeg fik sådan lyst til at bage kage og forkæle nogle med det, og denne gang tænke jeg at det skulle være til nogle af de dejlige mennesker fra mit studie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.