I dag får I opskriften på de lækreste glutenfri kanelsnegle med mørk chokolade. Når det er efterår får jeg altid lyst til kanelsnegle, det hører sig bare til, når regnen falder og bladene bliver orange
Disse kanelsnegle er både glutenfri, blodsukkervenlige og ret så lækre. Kanelsneglene er i sig selv ikke specielt søde, så ønsker jeg dem mere tro de traditionelle, kommer jeg lidt glasur på (flormelis, vand, kanel og kakaopulver)
2,5 dl vand2 dl letmælk1 spsk fiber HUSK2 æg45 g sukker500 g fint glutenfrit mel (f. eks. Finax rød og orange blandet)100 g majsstivelse (Maizena)130 g margarine30 g gær2 tsk kardemomme½ tsk saltRemonce 150 g blødt smør100 g revet marcipan150 g brun farin2 spsk kanelDejen røres på maskine
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Disse kanelsnegle blev simpelthen så lækre hvis jeg selv må sige det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.