Med den smukke orange farve, pynter græskar i næsten enhver ret. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Græskar kage, krydderkage, ølkage… Dette er faktisk ALT det gode, samlet i en fantastisk blanding. Det græskar der skal i, er nemlig fyldet fra et græskarhoved… Det kan godt spises, ja
Gnocchi, eller mere præcist ‘gnocchi di patate’, er en form for pastakugler lavet med kartofler og i denne version også med spinat, der giver farve og ekstra smag
Vi går en (u)hyggelig tid i møde, hvorfor så ikke nyde den med denne velsmagende græskar suppe. Når alle grøntsager er møre, tages gryden af varmen og suppen blendes med stavblender
Vend græskar og løg i olie og krydr med salt og peber. Pres hvidløget i og smag til med salt og peber. Skær græskaret i mundrette stykker og løget i både
D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. i. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. I. O. M. G. J. R. 1. 0. K. 2. x. 5. %. ½. 4. /. 3. q. F. S. y. T. B. N. 6. P. n l
Toppen skæres af de to græskar, og indmaden/kernerne skrabes ud med en ske. Champignon, broccoli, peberfrugt og persille hakkes fint, og svitses i en wok med en smule olivenolie
De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
S. ø. n. d. a. g. i. u. e. 4. 2. s. t. f. r. å. k. o. l. m. p. ". L. C. H. F. I. b. v. 1. E. æ. &. h. j. D. J. ,. -. ). V. U. y. +. M. N. é. W. w. /. c. O. P. G. 8. T. 9. 0. B. 5. 3. (. t g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.